omot-zadnja
“KOD NAS JE GANDŽA UVELIKO LEGAL”
28.11.2014.

“FANKKCIJA JE NAPOLJU I NA TEBE ČEKA!”
Jeste dugo trajalo, jeste kasnilo, ali je konačno tu i to je ono što se računa. Od pre par dana možete da preslušate trake na youtube-u, a sada evo konačno i linka za skidanje (potraži u IZDANJA sekciji sajta).
28 sveže ispečenih pesama, od kojih nekolicinu neće moći baš svačiji stomak da svari, podeljeno u dve celine – FANK i ‘KCIJA. Ekipa čukača bitova (DJ Silent, Makaniđa, Level, Immex, CHZ, Raš, Kanbo, Seven, Rajk, Masta, Coa TUHHTŠ, Ingredient, Zee), repera (Remeti, Prajm – Skimsi, Baš Velik a.k.a. Bekrija, Mikri, Eli Džejn, Tebreksi, Mozak, Debela Traka, Backo Membrana a.k.a. Lejzi Reps, opet Makaniđa, FTP, Kruks, Deda, Markonjero, Shuckal ) kao i zlostavljači vinila (Skrečmajstor Ljuban, veteran DJ Munja i DJ Mrki), i na miksevima Rajk i Janzoo, koji je takođe masterovao ceo album, su razlog za obavezno silovanje vaših zvučnika i kršenje kućnog reda!
Šuška se da će se raditi i u fizičkom obliku, pa u tu svrhu krenite da gladujete a.k.a. štedite, prestanite ili smanjite konzumiranje supstaci na koje ste navučeni, koje god one bile, nađite legalan i stalni posao, sredite se, uozbiljite, pratite vesti na sajtu i spremite se da date taj krvavi, teškom mukom zarađeni keš, jer će količina biti mala. . Znači nabavljajte dok su vrući i reš!
Bratska nam kuća Provera mikrofona će omogućiti za koji dan onima koji koristite te zajebancije kao što je deezer npr., da ovaj i album, pored njihovih ostalih izdanja, mogu i putem toga da manipulišu i na tome im hvala!
Dok se to ne desi, skidanje u sekciji IZDANJA na našem sajtu, ili na youtube kanalu.
Živi bili i raširite gde god vam prdne!
Zdra’o.